Endemische gebieden van Noord-Amerika, Echinacea is populair vanwege de verschillende tinten van bloemen, die de kleuren rood, paars, roze, wit en oranje bevatten. De dikke en gezwollen verhoogd centrum is ook een van de functies, die bijdraagt ​​aan de schoonheid. Zodra echinacea is gegroeid, zal je versteld staan ​​van het aantal vlinders en zangvogels bezoeken van uw bloementuin. De bloemen bloeien het hele midzomer te vallen, en is relatief goed bestand tegen droogte. Het is ook mogelijk dat een flink aantal gevallen waarin u er rekening mee uw zonnehoed lastig gevallen te worden door ongedierte. Niet alleen heeft de plant staat bekend als een mooie aanvulling op elke tuin, is ook populair om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Het uiterlijk van echinacea aan de daisy bootsen, en, afhankelijk van de soort, kan rekken tot 2-4 meter.

De zorg voor Kegelbloemen?

De zorg voor planten echinacea is niet een moeilijke taak, omdat de soort is een van die bloeiende planten die weinig onderhoud. De plek om te kiezen voor de plant bloem moet er een die de volle zon ontvangt tot lichte schaduw zijn. De grond moet vruchtbaar en goed gedraineerd zijn. De beste tijd om te planten is het voorjaar. Voor het planten, maak de grond tot een diepte van ongeveer 12 tot 15 inch en in compost toegevoegd (ongeveer 2 tot 4 lagen van een inch). Nu het boorgat moet tweemaal de diameter van de pot de plant duim Vervolgens worden, de plant in het gat en vul de grond rond de wortel. Vergeet niet om de grond zacht, en het water royaal dragen.Tijdens het eerste groeiseizoen, moeten jonge planten goed worden bewaterd. Dit is om te helpen de planten te vestigen stevige wortels in de grond. Hoewel, zoals ik al zei, volwassen planten zijn tegen de droogte, maar vereisen ook een wekelijkse dosis van water om te overleven. Als je verblijf in een plaats waar de lucht droog is, dan is het water geven moet vaker gebeuren. Aan toe te voegen, tijdens de zomer, als de regen wordt minder dan 1 centimeter per week, moet echinacea meer dan normaal worden bewaterd. Elk voorjaar, de bloem moet worden behandeld met een dunne laag compost, in combinatie met een laag van 2 cm van mulch.

Zorg voor een zonnehoed fabriek gaat ook haar verdorde bloemen. In de zomer, de lente en vroege is aan te raden om de bloem deadhead. Dit stimuleert nieuwe groei in de zomer. Flores besteed moeten worden gespaard om de bloei te verlengen. Dode bladeren of goud moeten worden afgeschaft. Dit zou te maken voor de groei van vegetatie verse later in het seizoen. Het is belangrijk om te weten dat laat op het seizoen bloemen moet worden overgelaten om te rijpen. Het zaad koppen vogels aantrekken. Voor een dikkere groei later in het seizoen, kunt u de zonnehoed terug te brengen tot ongeveer 1/3 van zijn groei.

Het voeden van uw echinacea plant met een handvol langzaam werkende meststoffen in korrelvorm voor alle toepassingen is genoeg voor de bevruchting. Wees voorzichtig niet om de bladeren te raken of stengels die onlangs naar voren zijn gekomen. Als de plant is een gevestigde, dan is het niet nodig om kunstmest te gebruiken, echter.

Om dit stuk met een laatste punt, in het voorjaar of de vroege herfst, wanneer de bloemen klaar te sluiten, kunt u overwegen om de plant te delen. Verkrijgen werkvloer en in tweeën gesneden. Het planten van een nieuw medium naar de oorspronkelijke positie en de andere helft naar een nieuwe locatie. Vergeet niet om de planten te planten om een ​​gat van 1-3 meter of meer tussen hen te onderhouden. En zoals vermeld in de beschrijving hierboven waterplanten zorgvuldig en volg de bovenstaande tips.