Gember is een bekende specerij die is gebruikt bij de bereiding van de hele wereld. Er zijn vele voordelen van gember vooral helpen om de symptomen van misselijkheid. Gember thee heeft ook veel positieve effecten, met name hoest en verkoudheid.

Dit is een geweldig recept voor gekonfijte gember. Hoewel dit recept duurt een lange tijd voor te bereiden, de desserts zijn uitstekend!

Op deze manier kunt u de voordelen van gember bij de hand voor als je wilt om een ​​snoepje te kijken in zijn mond te hebben.Ingrediënten

2 glazen van gember plakjes (slices moet ongeveer 1/8 inch dik en 1 inch zijn)
Water
8 ½ dl water
8 theelepels zout
2 theelepels citroensap

Bereidingswijze

Doe de gesneden gember in een pot. Giet voldoende water op hen, zodat alle onderdelen zijn ondergedompeld. Kook dit matig vuur gedurende ongeveer 5-6 minuten. Uitlekken dan al het water.

Herhaal dit proces 3-4 keer. Dit zorgt ervoor dat gember verliezen jeuk.

Boor vervolgens de gember stukken met een vork, een voor een, en verwijder overtollig vocht met een papieren handdoek. Dit proces zal helpen om de stukken van de gembersiroop absorberen.

Neem een ​​pot met 2 kopjes water, 1 ½ kopje suiker, 2 theelepels zout en 2 theelepels citroensap. Meng goed en bak op middelhoog vuur. Laat 2 minuten sudderen na het koken. Dan zet het mengsel opzij en laat afkoelen.

Leg de plakjes gember in een glazen pot (die een luchtdichte deksel heeft) en giet de siroop mengsel over de plakjes. Dek de pot stevig vast. De plakjes gember en stroop mengsel in de glazen pot 's nachts blijven op een koele plaats.

De volgende dag, verwijdert u alleen de siroop in een pan en voeg 2 kopjes suiker en 2 theelepels zout. Breng aan de kook op een matig vuur en kook op laag vuur gedurende 2 minuten. Laat het mengsel afkoelen en giet over de stukjes gember in een glazen vaas. Bedek de pot goed af en laat een nacht staan ​​op een koele plaats.

De volgende dag, opnieuw, verwijdert u alleen de siroop in een pan en voeg ½ kopje suiker en 2 theelepels zout. Breng aan de kook op een matig vuur en kook op laag vuur gedurende 2 minuten. Het mengsel wordt afgekoeld en uitgegoten op stukjes gember in het vat. Na strak aansluiten van de pot, deze staan ​​op een koele plaats overnachten.

De volgende dag, ten slotte, verwijder de siroop in een pan en voeg ½ kopje suiker en 2 theelepels zout en breng aan de kook op een matig vuur en laat 2 minuten sudderen. Het mengsel wordt afgekoeld en uitgegoten op stukjes gember in het vat. Dek de pot stevig vast. Deze keer, echter, laat de pot op een koele plaats voor 2 nachten.

Twee dagen later, de verbinding neemt de plakjes en gembersiroop en spanning. Wis de siroop.

Op een bakplaat bekleed met folie, leg de plakjes gember naast elkaar. Geniet van de zon, of zet het in de oven voor op niveau te verwarmen. Doe dit tot de gember stukjes beginnen uit te drogen en neem een ​​kijkje glanzend of glanzend.

Zodra de stukken zijn droog, meng de rest van de suiker met deze stukjes gedroogde gember.

Zijn gember snoepjes is klaar!

U kunt de snoepjes op te slaan in een luchtdichte container voor meer dan 3 maanden.