Gember, een vaste plant die het exotische oosterse eten suggereert. De bloem van deze plant is een van de familie in 1300 eetbaar gember, behorende tot de familie Zingiberaceae. Het is één van de vele exotische bloemen die kleurrijk zijn en passen heel goed. Als je toevallig naar de tropische eilanden van Hawaii te bezoeken, zie je de gekleurde kettingen zijn gemaakt van deze bloemen. Dus, niet alleen kunt u proeven van de oosterse geuren van eetbare wortelstokken, maar ook genieten van de geur van bloemen aantrekkelijk. Deze bloemen zijn niet een plant veel voor in huizen, verzamelen planten alleen voor de eetbare wortelstokken. Hun opwachting maken pas na twee jaar van het planten van wortelstokken.

Plant Care
Deze planten zijn meerjarige sierverscheidenheden van gember. Kan weerstaan ​​milde winters en een lage vriespunt. U kunt de container tuinieren planten. Een beetje 'aandacht en kunnen genieten van de bloei voor vele jaren.

Om ervoor te zorgen de bloemen te kweken, het moet een goed gedraineerde grond. Deze bloeiende plant moet in een gebied dat de volle zon gedeeltelijke ontvangt worden geplaatst. Nadat het plaatsen van de wortelstok op de vloer, bedekt met een laag van 2-3 cm van compost. Toen het water als nodig om de grond vochtig te houden. Voeden de plant met een meststof rijk aan stikstof per maand. Een meststof die speciaal voorbereid rhizomen en bollen kunnen worden gebruikt. Planten gekweekt in potten moeten worden gevoed met water oplosbare meststoffen.Snoeien is belangrijk en noodzakelijk om snijd de stengels van de bloemen verwelkt. Het verwijderen van dode bladeren en stengels. Dit zal helpen om nieuwe groei te bevorderen. Je moet ook in de gaten houden uit voor bladluizen en andere plagen. U kunt de vloer wassen met water om zich te ontdoen van deze insecten te krijgen. Bij ernstige aantasting, het gebruik van insecticiden. Het is belangrijk op te merken dat deze plant niet te tolereren dan 50 ° F. derhalve als de temperatuur begint te dalen, brengen de plant binnenshuis.

Gevoel
Ze komen in een verscheidenheid van kleuren zoals blauw, rood, geel en roze. Er zijn een aantal rassen die witte bloemen bloeien. De betekenis ervan is ware liefde en hart-gerelateerde problemen. De rode bloem is de intense passie. Deze bloemen staan ​​ook symbool voor de kracht, welvaart en diversiteit. Deze bloemen worden soms gebruikt als een substituut voor de rozen. Met andere woorden, vertegenwoordigt de diversiteit bloemen.

Ze staan ​​bekend om hun schoonheid en geur. Niet alleen zijn sierplanten, maar is ook bekend om zijn voedsel en medicinale doeleinden. Gember wordt toegevoegd aan thee en maakte in capsules. En 'bekend zijn digestieve eigenschappen en voor de behandeling van verkoudheid en griep. De bloem wordt ook gebruikt om parfums, zepen en geurende lotions maken.

Het duurt ongeveer twee jaar te bloeien. Mensen groeien gember bloemen thuis vooral het graven van de wortelstokken van het gebruik. Als je de wortels van de wortelstokken kunnen zien van gember volgt. Daarom is het noodzakelijk om de grond te graven en snijd de wortels en stengels voor het eetbare gedeelte. Daarom is het systeem niet in de gelegenheid om hun bloemen te ontwikkelen. U kunt echter planten die specifiek groeien gember bloemen en binnen twee jaar zullen prachtige bloemen te zien.