Kliswortel wordt vaak gevonden in Azië en Europa. Cardi Biënnale elke groep die bekend staat als klit, behorende tot de familie Asteraceae. de belangrijkste fabriek van kliswortel wordt gegeten als een knolgewas, wordt gebruikt in de meeste Europese en Aziatische gerechten. In werkelijkheid klit planten gekweekt alleen voor hun roots. Herkennen kliswortel eenvoudig, groeit ongeveer drie meter lang en 2 cm breed. En 'pittige en zoete smaak, met een hardheid licht troebel. Het wordt vaak gebruikt in vele populaire in de Aziatische keuken. En 'in de volksmond bekend als "Oosterse ginseng" in Japan. We zien de voordelen voor de gezondheid van kliswortel, gevolgd kliswortel voeding.

De voordelen voor de gezondheid van klit

Naast de culinaire toepassingen, wordt kliswortel ook bekend om zijn geneeskrachtige kwaliteiten, wordt niet alleen de wortel, alle delen van de klit planten een geneeskrachtige kwaliteiten te hebben. Het is een van de oudste wortels waarvan bekend is dat diverse aandoeningen. In de vroegere dagen, is kliswortel bekend om het bloed in het ontruimen van giftige stoffen uit het bloed te zuiveren. Hij werd ook voor de behandeling van vele huidaandoeningen zoals psoriasis en eczeem. Chinese geneeskunde maakt gebruik van kliswortel te behandelen mazelen, amandelontsteking, verkoudheid en keelpijn, in combinatie met andere kruiden. Zij gebruik maken van kliswortel maakte ook als afrodisiacum, om impotentie en onvruchtbaarheid te behandelen.Indianen en Russen geloven dat klit heeft eigenschappen die kunnen helpen bij de behandeling van kanker, heeft recent onderzoek aangetoond dat kliswortel heeft anti-kanker eigenschappen en kan de groei van tumoren regelen. Volgens Duitse wetenschappers, kan verse klit ziekteverwekkende schimmels en bacteriën, te wijten aan een aantal chemische aanwezig in het te doden. Deze wortel aandoeningen behandelbaar en droge schilferige huid veroorzaakt door een verstoring van het systeem. Niet alleen, maar kan ook stimuleren spijsverteringssappen en gal afscheiding, die bruikbaar zijn bij de behandeling van anorexia maakt. Kliswortel heeft hoge niveaus van insuline, insuline kan helpen in de strijd tegen hypoglykemie en houden suiker in het bloed, vooral voor mensen die pre-diabetes.

Naast de kliswortel, kliswortel extract en klit olie is ook zeer nuttig. Klit olie maakt je haar gezond, verbetering van het verkeer op de hoofdhuid. Verbetert de kracht en glans van het haar en voorkomt ook haaruitval en roos. Thee gemaakt van kliswortel wordt gezegd dat het de gezondheid van de huid te verbeteren en verlicht darmkanaal.

Voedings- en kliswortel Analyse

Kliswortel is een plant zeer voedzaam. Spreken van kliswortel voeding, kliswortel bevat een hoog gehalte aan vitamine A, C, B1, E, K, eiwitten, fosfor, ijzer, kalium, inuline, cellulose, foliumzuur, etc. De volgende tabel geeft het exacte bedrag van elke voedingsstof in kliswortel.

Voedzaam Hoeveelheid Eiwit 2,6 g Water 94,6 g As 1,2 g Calorieën Hoeveelheid Totaal aantal calorieën 110 Calorieën uit koolhydraten 101 Calorieën uit vet 1.5 Calorieën uit eiwit 7.3 Koolhydraten Hoeveelheid De totale koolhydraten 26,4 g Voedingsvezels 2,2 g Suikers 4,4 g Vetten en vetzuren Hoeveelheid Totaal Vet 0,2 g Vitaminen Hoeveelheid Vitamine A 0.0 int.eenh Vitamine C 3,3 mg Vitamine E (alfa-tocoferol) 0.6 mg Vitamine K 2,5 mcg Niacine 0.4 mg Vitamine B6 0.3 mg Foliumzuur 25,0 mcg Pantotheenzuur 0.4 mg Betaine 0.2 mg Mineralen 0 Voetbal 61,2 mg Ijzer 1,0 mg Magnesium 48,8 mg Fosfor 116 mg Kalium 450 mg Zink 0.5 mg Koperen 0,1 mg Mangaan 0.3 mg Selenium 7,0 mcg

De voedingswaarde van kliswortel blijkt uit de bovenstaande tabel. Alle voedingsstoffen die nodig zijn door het lichaam in specifieke bedragen.

Dit was allemaal van kliswortel voeding. Zo, nu weet je dat deze wortel is geladen met voedingsstoffen, in uw dieet. Er zijn veel lekkere recepten klit, die u toestaat om het te doen!