De pittige smaak die blijft branden, nu na de laatste hap van de pizza had, oregano kruiden is. Oregano kruid is inheems in het Middellandse-Zeegebied en Centraal-Azië. Een kruid op grote schaal gebruikt in de Italiaanse en Griekse keuken, zijn kenmerkende smaak past goed bij elke maaltijd. Lid van de mint familie, is dit kruid op grote schaal gebruikt om zijn geneeskrachtige eigenschappen, de traditionele Chinese geneeskunde. Het gras is een goede bron van ijzer, vitamine K, mangaan, vitamine A, vitamine C, calcium en omega-3 vetzuren. Daarom wordt oregano thee aanbevolen door verschillende deskundigen traditionele geneeskunde om de verkoudheid, hoest en congestie genezen.

Voordelen Oregano

 • De antibacteriële aard van dit kruid helpt om bacteriën en infectie geneest doden.
 • Genezen van de problemen van de plagen, die de spijsvertering ten goede komt.
 • Het helpt om het immuunsysteem te stimuleren.
 • Verbetert de ademhalingswegen.
 • Thymol en carvacrol inhoud in thee goed voor de spijsvertering.
 • Het fungeert als een stimulerend middel en helpt koorts.
 • Een hete mix van oregano thee helpt om spierkrampen te verlichten. Het verlicht ook de pijn en gewrichtsproblemen.
 • Hebben dat tijdens de menstruatie, ook verlicht lagere buikkrampen.
 • Het nemen van een bad met hun bladeren in heet badwater, helpt je te ontspannen. En 'bekend om slapeloosheid te behandelen.
 • Mensen die lijden aan reuma en astma vinden verlichting door het drinken van hete thee met honing.

Het maken van thee bladeren van oreganoIngrediënten en keukengerei

 • Verse oregano bladeren of droog
 • 2 kopjes water
 • 1 eetlepel honing
 • Filter

Procedure

Stap 1: Zoals eerder vermeld, kunt u deze thee met verse of gedroogde bladeren maken. Gedroogde oregano is verkrijgbaar bij elke supermarkt. Aan de andere kant, als je aan het doen bent met verse bladeren, zorg ervoor dat je niet hebt geschilderd de chemische stoffen in hen tijdens de groei. Als je wilt om te drogen oregano thuis, opknoping trossen van oregano in de zon. Dan los vel. Bij het maken van thee, het snijden van verse bladeren, vrij te maken een beetje 'olie, die zeer nuttig is.

Stap 2: Kook het water gedurende 10 minuten in een pot op een fornuis of in de magnetron.

Stap 3: Voeg de blaadjes aan de pot. Als je een grote hoeveelheid water, zorg ervoor dat u het aantal vellen te verhogen. Soak sudderen tot de maximale blad te halen. Echter, hoe meer je stort, de mix zal bitter en zuur zijn. Dus ik nog steeds graag.

Stap 4: Nadat het mengsel gekookt gedurende meer dan 20 minuten, de bladeren zijn donker. Het is een teken dat de thee is klaar voor een zoetstof. Omdat je drinkt thee voor medicinale doeleinden, en te voorkomen dat het toevoegen van suiker of enige andere vorm van kunstmatige zoetstof. De beste vorm van natuurlijke suiker is honing. Dan, voeg ongeveer 1 eetlepel honing aan het mengsel.

Stap 5: Haal van het vuur en giet de thee in een kopje. Geniet van de warme thee aan de meest baat bij hebben.

De beste manier om deze thee hebben is om warmte en inademing van hete dampen nemen. Het werkt wonderen als u hoest. Houd een tissue dicht bij u, als de dampen overbelaste slijm los zit. Laat regelmatig gebruik niet gebruiken tijdens de zwangerschap is bekend dat het de mogelijkheid om ijzer te absorberen verminderen. Mensen die allergisch zijn voor kruiden van de mint familie kan bijwerkingen zoals huidirritatie, uitslag en braken lijden. E 'nuttig in meer dan één manier, indien gebruikt in de juiste hoeveelheden.