Als je een persoon bent die graag verschillende soorten kruiden spuiten in heerlijk eten elke dag, dus, oregano moet hoog op de lijst! Hoewel het gemakkelijker is om een ​​pakje gedroogde oregano Store kopen kan altijd oregano zeker meer plezier. Oregano Origanum vulgare, of is gerelateerd aan de mint familie en is opgenomen in de verschillende eetbare kruiden. Oregano plant is een vaste plant en groeit tot een hoogte van ongeveer 20 tot 80 cm, en met 1 tot 3 cm lange bladen die tegenover elkaar zijn geplaatst. Heeft een sterke alkalische pH, die wordt beschouwd als eetbaar kruid. Sinds groeit het eeuwigdurend gras oregano, vaak verzameld tijdens de winter, of net voor. Er zijn verschillende ondersoorten die zich ontwikkelen door de jaren heen, veranderingen in de smaak en geneeskrachtige eigenschappen. Als je wilt leren hoe je oregano groeien, lees dan verder en ontdek.

Hoe te oregano groeien

Oregano heeft een licht kruidige smaak, verkregen uit de bladeren van dit kruid. De bloemen zijn ook eetbaar en geneeskrachtige eigenschappen als een antiseptisch, het stimuleren van zweten, enz oregano en oregano olie wordt gebruikt voor culinaire redenen in vele internationale keukens, maar de meerderheid van de Italiaanse gerechten en het Midden-Oosten. Groeiende Oregano is een taak vergelijkbaar met elke andere gras groeit in de keuken tuin, afhankelijk van de soort u groeien. In de volgende paragrafen, hebben we een aantal nuttige stappen die je zullen helpen dit kruid met heerlijke smaak te groeien, zowel binnen als buiten. Check out.Zeug
Als u denkt aan het binnen of buiten teelt van oregano, moet je gras te planten. Aangezien deze kruiden groeien uit zaden, moet je een pakje zaden oregano kopen en vervolgens afspraken te maken voor het planten. Zorgen eerst geplant in kleine potten, zodat ze niet direct blootgesteld aan extreme omstandigheden. Bereiden gerechten met goed gedraineerde grond en strooi zaden bovenop. Bedek de potten, maar het water twee keer per dag en leg ze in de buurt van een zonnig raam totdat de zaden ontkiemen.

Re-pot van oregano
In ongeveer 5-8 dagen, de zaden beginnen te ontkiemen en te zien kleine scheuten die groeien uit de aarde. Het is mogelijk om deze planten te transplanteren in een groter gebied of een stuk land binnen en buiten. Zorg ervoor dat er geen vorst, indien zaaien uit, omdat ze niet kunnen overleven in de barre winters. Gebruik bakken of containers voor de teelt van oregano en verpotten deze zaailingen met grond voor het planten als oregano gewend zijn thuis. Zorg ervoor dat de bodem is goed gedraineerd, met de gemiddelde hoeveelheid water, en houd het ploegen voor een betere ventilatie.

Water en voedsel
Geen leven kan overleven zonder voedsel en water, dus moet je zorgen voor uw planten oregano. Zorg voor voldoende zonlicht, zodat u uw eigen maaltijden kunt bereiden. Zorg ervoor dat u geen kunstmest toe te voegen aan deze externe systemen, zoals ze de smaak van oregano kan beschadigen. Voeg genoeg water zodat de grond niet uitdroogt tijdens de zomers, en ervoor te zorgen dat regelmatig ploegen.

Oogst bladeren
Als de bloemen beginnen te bloeien en de planten van oregano bereiken hoog ongeveer 5 cm, meer en meer worden waargenomen dikke bladeren en dikker van de plant. Dit is wanneer u bladeren kunnen verzamelen en voor culinaire doeleinden, aangezien de smaken zijn zeer verschillend in deze groeifase. Snoeien van planten als ze de hoogte van 7 centimeter te bereiken is ook nuttig voor de plant. Regelmatig verzamelen bladeren, en kan worden gedroogd, gemalen en vervolgens opgeslagen in zakken, zodat het kan worden gebruikt in de toekomst.

Met deze eenvoudige stappen om oregano groeien, net planten sommige van deze zaden en genieten van hun prestaties gedurende het hele jaar. Dan maak afspraken voor u om heerlijke maaltijden te genieten wanneer u maar wilt!