De plant ook wel bekend als witte gember gember lelie bloem of vlinder zijn tropische bloemen met bloemen die een hoogte van 6 meter bereikt. Verwijst naar gember planten eetbaar en is een prachtige sierplant. Deze plant is afkomstig uit de Himalaya. Zijn met succes geïntroduceerd in andere koude en warme Australië, Nieuw-Zeeland, Cuba, Brazilië, Ecuador, Hawaii, enz.

Classificatie

Rijk: Plantae
unranked Tracheobionta
Superdivision: Spermatophyta
Divisie: Magnoliophyta
Klasse Liliopsida: eenzaadlobbigen
subklasse: Zingiberidae
Bestel: Zingiberales
Familie: Zingiberaceae
Geslacht: Hedychium
Soort: Hedychium coronarium
Nederlandse naam: Witte slinger-lilyBeschrijving White Ginger Lily
Het is eigenlijk een tuinplant die is uitgegroeid tot een milieu onkruid op vele gebieden. Maar zelfs deze plant is een populaire fabriek vraatzuchtige gekweekt in vele tuinen. Dit gras kan een hoogte van 2 meter met kleurrijke en geurige bloemen te bereiken. Wanneer gekweekt in potten, zal het een hoogte van ongeveer 6 voet bereiken. De bloemen bloeien in de zomer en de herfst, en zijn goed voor het snijden. Vlinder Ginger naam gegeven aan deze winterharde plant, zoals het wordt gezegd om vlinders aan te trekken. Het is bekend dat wordt gebruikt als een traditionele remedie voor Dai verkoudheid, hoofdpijn, artritis en verwondingen genezen.

De bladeren zijn groot en als een zwaard. Hoge stengels groeien tussen de bladeren en bloemen brengen grote. De verzorging van deze plant is zeer eenvoudig en levert een aantal problemen. Als de tuinman in u meer wilt weten over hoe het verzorgen van deze planten kennen, lees dan de onderstaande instructies.

De zorg voor de planten?
gember lelie witte bloemen in de zomermaanden en de beste tijd om te planten is in het voorjaar. Het kan groeien in rijke grond in sommige tropische of subtropische gebieden. U kunt potplanten groeien voor binnen in de herfst. We gaan op de details van het verzorgen van planten.

 • Neem een ​​grote pan en vul met een mengsel van rijke grond.
 • Dan is de fabriek in twee of drie wortelstokken die ongeveer twee centimeter diep drie centimeter.
 • Houd potplant in een gebied dat een gedeeltelijke zonlicht krijgt en houdt de grond vochtig.
 • U kunt ook groeien uit zaad. Gewoon genieten van de zaden in warm water gedurende twee uur voor het planten.
 • U kunt de zaden buiten te planten in een humusrijke bodem, water, een verblijf met een goede drainage. De zaden kunnen worden geplant op een zonnige locatie.
 • Bij het planten van zaden buiten, de lente is de beste tijd om ze te planten. Voor schepen binnen, houden gember lelie geplant in een potplant voor twee maanden voordat hij na laatste vorst.
 • U kunt evenwichtige meststof toe te voegen, wanneer de groei verschijnt. U kunt toevoegen of onder stikstof meststoffen "bloesem booster 'om de bloei te stimuleren.
 • Je moet de steel snijden zodra de bloem gember lelie wordt gedragen. De stam moet worden gesneden recht om de grond.
 • Snijd de blaadjes als je dood bent.
 • De plant moet een keer per jaar worden verdeeld in het voorjaar om de groei te bevorderen.
 • De bevriezing van licht kan de plant op de grond te doden. Deze winterharde plant zal groeien in de lente seizoen.
 • Mulch planten en wortelstokken voeren binnen voordat de eerste vorst. Til de wortelstokken en bewaar in droge turf. Potplanten moeten binnen worden gebracht.

U kunt deze prachtige bloemen te kweken en te genieten van de frisse en zoete geur van bloemen op warme avonden. Deze planten zijn zeer goede optie die wordt geteeld in de buurt van een patio of raam. De koele bries in het huis zal de geurige geur van bloemen te brengen in het huis. Geniet van deze spectaculaire planten tuinieren thuis.