Kruid Zoethout, wetenschappelijk bekend als Glycyrrhiza glabra is een plant van nature zoet, dat is eigenlijk een peulvrucht. Een inwoner van Zuid-Europa en delen van Azië, dit kruid is wild met een wortelstelsel langs. De wortels van dit kruid bevat een verbinding die 50 keer zoeter dan suiker, ook bekend als zoet root. De wortel wordt gedroogd en gebruikt om thee zoethoutwortel maken. Deze drop kruid staat bekend om zijn helende eigenschappen en meer geconsumeerd in zoethout thee.

Voordelen

Zoethout wortels zijn zowel gebruikt in de Oost-en West-medicijnen om tientallen ziekten. In de traditionele Chinese geneeskunde, wordt drop kruid gebruikt in kruiden formules voor het mengen van de ingrediënten en de juiste formule voor de behandeling van ziekten zoals voetschimmel, tuberculose, etc. De gezondheidsvoordelen van thee zoethoutwortel is wat maakte deze populaire thee.De aanwezigheid van glycyrrhizine
drop wortels bevatten een verbinding: glycyrrhizine, een glycoside die twee enzymen die prostaglandine E. Dit slijmproductie in speerpunt van de reactie van de maag, die een beschermende afdekking van de maagwand biedt degraderen bevat. Het verhoogt ook de productie van slijm in de luchtwegen, waardoor het slijm minder kleverig en beter te passen.

Bestrijdt vermoeidheid
glycyrrhizine in zoethout thee helpt bij het voorkomen van de afbraak van cortisol in het lichaam, die het niveau van cortisol verhoogt. Deze hoge niveaus van cortisol vechten vermoeidheid, uitputting en stress. In feite zijn de Romeinse legioenen bekend te hebben vertrouwd op dit gras te zware campagnes te weerstaan.

Hoest Cure
hoestsiropen bevatten verschillende zoethoutwortel extract. Mensen met een hoest en koude thee drinken vaak zoethoutwortel om hun kwalen te behandelen. Thee is ook bekend dat patiënten baat bij astma.

Maagzweren
Sommige studies tonen aan dat maagzuurremmers met zoethout (DGL) helpen bij de behandeling van maagzweren. De echtheid van het feit nog onbekende, antacida verscheidene andere bestanddelen en derhalve is het zeer moeilijk om zich te concentreren op de werkelijke voordelen verkregen uit alleen DGL. Bovendien is de verbinding tussen de wortel van zoethout en peptische zweren een groot risico omdat een andere studie blijkt dat bij patiënten met peptische ulcera werden behandeld met DGL, geen effect.

Het maken van thee zoethoutwortel

Om de thee zoethoutwortel te bereiden, kunt u het poeder van gedroogde zoethoutwortel of wortels te gebruiken. Om de thee te bereiden, gewoon wachten op een theelepel zoethoutwortel in een kop kokend water gedurende 3-5 minuten. De thee voorbereiding dient eenmaal per dag worden ingenomen of twee keer om te profiteren van zijn geneeskrachtige voordelen. Om Zoethout muntthee te bereiden om te genieten van de prachtige combinatie van munt en zoethout, is het eerst nodig om een ​​kopje water aan de kook in een grote pan. Voeg een klein stukje kaneel en voeg een theelepel zoethout. Kook gedurende 10 minuten. Voeg twee theelepels muntblaadjes in de thee en laat 5 minuten staan. Zeef en voeg een beetje 'honing erin om thee te zoeten en serveer!

Side Effects

Zoals bij elke gras, kan overmatige consumptie van zoethout leiden tot toxiciteit van zoethout. Met hoge doses zoethout thee voor langere tijd een aandoening genaamd pseudoaldosteronism, waarbij de persoon wordt openlijk gevoelig voor dit hormoon in de adrenale cortex en produceert hoofdpijn, hoge bloeddruk, vermoeidheid, spierpijn, gevoelloosheid in handen en benen veroorzaken etc.

Naast het feit dat geconsumeerd als thee, wordt gedroogd zoethout ook gegeten snoep. Ondanks het zoethout stokken emmers kunt kijken zeer bosrijke en droog, deze wortels zijn eigenlijk heel zacht om op te kauwen. Vleermuizen zijn zoute drop dunner, vaak terwijl ze lief. Echter, voordat je springt op elke gras ervoor dat u eerst uw arts te raadplegen, die u zal begeleiden met betrekking tot de veiligheid en de juiste dosering.