Rugpijn is een veel voorkomend probleem op oudere leeftijd. Het is echter niet beperkt tot bejaarden. Veel volwassenen en kinderen hebben ook te lijden onder deze medische complicatie vervelend. Het is echt frustrerend en vervelend om een ​​constante pijn in de rug te hebben. De voorwaarde maakt het leven van de ongelukkige slachtoffer en voorkomt dat u genieten van het leven. Er kunnen verschillende factoren die voortdurend kunnen tot rugpijn leiden.

De oorzaken van rugpijn constante

U kunt ervaren rugpijn constante voor meer dan 3 maanden. Er zijn verschillende factoren die kunnen leiden tot constante pijn in de rug. Om er een paar ischias, degeneratieve ziekte schijf, spondyloarthropathieën, spinale stenose, breuken, enz Ischias wordt pijn veroorzaakt door irritatie van de nervus ischiadicus noemen. Degeneratieve ziekte schijf wordt beschreven als de veranderingen die optreden in de schijven van de wervelkolom. Het kan elk van de kolom beïnvloeden. Spondylosis is synoniem met een degeneratieve ziekte schijf. Spondyloarthropathie wordt gedefinieerd als een groep van reumatische ziekten gekenmerkt door ontsteking van de gewrichten van de wervelkolom en SI. Het is vaak een familie. Enkele symptomen identificeerbaar spondyloartropathieën pijn en gebrek aan reumatoïde factor in het bloed.Stenose is de vernauwing van het wervelkanaal. Het ontwikkelt zich meestal als je ouder wordt. Fracturen van de wervels resultaat van fysische trauma is een van de meest voorkomende oorzaken van rugpijn constant. Naast deze oorzaken rugpijn constante spanning en spanning beschreven veel-een-keer oorzakelijke factoren. Vooral optreden als gevolg van onjuiste techniek tillen, chronisch hoesten en niezen, duwen of trekken, draaien, het dragen van zware lasten, etc

Constante rugpijn remedies voor thuis

 • Neem voldoende rust. Plaats uw lichaam plat op zijn rug voor ongeveer 2-4 uur per dag. Dit zal een grote hulp in het genezen van een bovenste rugpijn na verloop van tijd.
 • Ga voor een wandeling met regelmatige tussenpozen, als je in een zittend beroep. Dit ontlast de rug.
 • Verhit 2-3 eetlepels mosterd olie en pijnlijke rug massage met vingers in een cirkelvormige beweging. Doe dit gedurende 5 minuten per dag voor het slapen gaan.
 • Slapen op een matras op zijn kant. Plaats de knieën in een rechte hoek in rust.
 • Gebruik een elektrische plaat op de rug 5-10 minuten eenmaal per dag.
 • Neem een ​​bad en een douche met warm water elke dag tot een effectieve interventie wordt waargenomen in de staat van constante pijn in de rug.
 • Drink een glas warme melk met honing elke dag. Het hebben van de ochtend tot de best mogelijke resultaten te krijgen.
 • Neem de hulp van yoga om rugpijn te verminderen. Sommige van de yoga posities betekent om rugpijn te verlichten zijn Bhujangasana, Halasana, uttanpadasana, shalabhasana en Savasana.
 • Knijp het sap van een citroen. Meng 2 theelepels zout aan het sap en drink twee keer per dag om een ​​remedie te snel rugpijn.
 • Gewicht te verliezen en bewaar deze zo dicht mogelijk bij hun ideale gewicht volgens hun verhouding van de body mass index. Obesitas is vaak de oorzaak van rugpijn-a-constante.
 • Terug oefeningen op regelmatige basis aan de constante pijn verminderen.

Als rugpijn niet is opgelucht met home hierboven voorgestelde remedies, en is niet geassocieerd met verergering van de symptomen, moet u een arts raadplegen. Sommige begeleidende symptomen zijn koorts, onverklaarbaar gewichtsverlies, ontsteking of zwelling in de rug, moeite met plassen, poepen onvoldoende, doof gevoel rond de geslachtsdelen, verlies van controle over de blaas, enz. Neem deze tekenen en symptomen geassocieerd met pijn in de rug constant serieus . Krijg een tijdige en effectieve medische zorg aan de eerste te krijgen.