Hypertension er nogen form for stigning i blodtryk. Der er visse grænser, hvorover Det siges, at kun én person er hypertensive. Men når dette forhøjet blodtryk er kendetegnet ved pludselige, abrupte og gentagne ændringer af forskellige grader, så kaldes det labile hypertension. Undertiden kan blodtrykket stige til 140/90 mm Hg til 170/100 mm Hg. Dette kan eller kan ikke forekomme på grund af en kendt udløser, hvilket er, hvad der gør det sådan en farlig sygdom. Derefter præsenteres årsagerne til labilt blodtryk, symptomer, behandlingsmuligheder og risici.

Årsager
Den nøjagtige årsag, som navnet antyder, er også meget varierende. En af de mest almindelige er involveret i ustabil højt blodtryk er stress. Det er ofte set, at folk, der er under stress tendens til at for høj hastighed uforudsigelig på dit blodtryk. Labil hypertension er også ofte forbundet med fæokromocytom, en sjælden tumor i binyrerne. Andre årsager, der er blevet underskrevet omfatter angstanfald, overdreven indtagelse af koffein, salt følsomhed osv Der kan være mange forskellige udløsere af ustabilitet i blodtrykket, som også kan udøves samtidig, fører til spontane flere faktorer øger blodtrykket .

Symptomer
Symptomerne på ustabilitet i blodtryk er lidt anderledes end de symptomer på højt blodtryk på grund af andre årsager. Symptomerne omfatter hovedpine, ringen for ørerne (tinnitus), osv person sædvanligvis føler ingen hjertebanken. Nogle gange kan labil hypertension også være asymptomatisk, der ikke kan føre til synlige symptomer eller håndgribelig. Det er den type, der kan være mere skadeligt, da det i stilhed kan forårsage skader på vitale organer, uden at personen virkelig mærke.Behandling
Behandlingen af ​​ustabilt blodtryk høj er ikke let, fordi nogle gange er denne type af hypertension ikke responderer på medicin for hypertension. Derfor behandling for forhøjet blodtryk afhænger af årsagen til de svage og svingende aflæsninger resulterende impuls. Derfor skal for folk, der lider af stress, lindre stress passende foranstaltninger. Derfor, på grund af den uforudsigelige natur af denne sygdom, forebyggelse er den bedste kur. Folk, der opdager den nøjagtige årsag og forsøge at holde dem i skak. Så nogle enkle foranstaltninger til at lindre sig fra ustabilt højt blodtryk er:

  • Stress Management
  • Reducer dit indtag af fedt og salt i kosten, en kost højt blodtryk
  • Tabe hvis du er overvægtig
  • Rygestop og afholdenhed fra druk
  • Regelmæssig motion og en sund livsstil

Risici
Risikoen ved denne tilstand er, at højt blodtryk labil tilføje noget til evne gennemsnitlige arterielle tryk for at bestemme risikoen for hjerte-kar-sygdom. Det siges, at for hver variabel højde af forhøjet blodtryk, risikoen for kardiovaskulære hændelser er uforudsigelig. Desuden siges det, at det ustabilt blodtryk er mindre vigtig end hvad der er kendt som "fast pres". Meget højt blodtryk siges at være mere labil eller variabel i naturen sammenlignet med borderline hypertension. Så det er sagt, at for at beregne risikoen for begivenheder, der vil finde sted, skal fastlægges på grundlag af løbende evaluering foretages i mere end én test.

Nogle mennesker hævder, at næsten alle har en labil hypertension eller uforudsigelig, og derfor labil hypertension samme ord er faktisk en misvisende. Men mange mennesker hævder, at den risiko, som ustabilt højt blodtryk er reel og bør ikke ignoreres, fordi, som de siger, bedre sent end aldrig!